Er du også ved at gå død i at variere familiens madpakker – og samtidig sikre at de er sunde?
Der er inspiration at hente her. For eksempel en kyllingesalat.
TID: 30 min
TIL: ca. 150 gram
1 mellemstor kyllingebrystfilet (ca. 125 g)
1 lille nip salt
2-3 spsk. skyr
2-3 spsk. spsk. hakket frisk basilikum, persille eller purløg
Citronsaft
Salt og peber
TIP: Du kan også komme kylling, skyr og persille eller purløg i en skål og bruge din stavblender, så du i stedet får et lækkert smørepålæg.
Især velegnet til de mindste børn.
Fra “Sunde Madpakker” af madbloggeren Kaja Nymand, udgivet på forlaget Lindhardt og Ringhof. Vejl. pris 199,95 kr. Her får du 50 helt enkle opskrifter med råvarer der er nemme at få fat i, og mad som er let at spise.
Artikler fra Krop+fysiks arkiv opdateres ikke.