Om Krop+fysik

Krop+fysik er et magasin om sundhed og trivsel. Om hvordan du holder dig i form, og hvordan du forebygger – eller bliver rask efter – sygdom og skade. Kort sagt om at have det godt!

Krop+fysik er et af de førende magasiner om sundhedsfremme og velvære. Magasinet udgives af fysioterapeuter og skrives af førende fysioterapeuter, læger, arbejdspsykologer og andre med ekspertviden. Med baggrund i høj faglighed og aktualitet formidles stoffet på en populær, læsevenlig og underholdende måde.

Krop+fysik giver konkrete redskaber og ideer til en sund og aktiv livsstil. Magasinet henvender sig til den almindelige dansker, og stoffet formidles på en spændende måde med en blanding af interessante artikler, konkret vejledning, øvelser og gode råd om sundhed og velvære, og tips til hvordan du generelt passer på din krop. Hvert nummer har et tema som vi går i dybden med. Desuden har hvert nummer temasider om “Krop+sport”.

Magasinet henvender sig også til offentlige og private virksomheder for at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladserne. Derfor har hver udgave en sektion med titlen „Krop+job”, som i særlig grad handler om hvordan man finder arbejdsglæde, tager vare på kroppen på jobbet og undgår at få en arbejdsrelateret skade.

6 årlige udgivelser

Krop+fysik udkommer 6 gange årligt og har et samlet oplag på 19.000.
Magasinet distribueres via fysioterapeuternes 450 klinikker, læger, social- og sundhedsforvaltninger samt en række offentlige og private arbejdspladser.
Man kan også abonnere som privatperson.