Madpakker: Koko-tella

Tekst: Kaja Nymand

Foto fra bogen "Sunde Madpakker"

Koko-tella kan være et alternativ, når du går død i at variere familiens madpakker. Find opskrift fra bogen “Sunde Madpakker”

TID: 10 minutter

TIL: 200 gram

Det skal du bruge:

100 gram dadler uden sten

50 gram hasselnødder

¼ dåse kokosmælk (gerne det tykke i toppen)

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienser i en foodprocessor, og blend, til du har en ensartet masse.
  2. Opbevar koko-tellaen i en lufttæt beholder, fx et gammelt syltetøjsglas.

Fra “Sunde Madpakker” af madbloggeren Kaja Nymand, udgivet på forlaget Lindhardt og Ringhof. Vejl. pris 199,95 kr. Her får du 50 helt enkle opskrifter med råvarer der er nemme at få fat i, og mad som er let at spise.


Artikler fra Krop+fysiks arkiv opdateres ikke.