Denne morgenmad er meget proteinrig med både æg, kylling og edamamebønner.
2 personer
• 4 æg
• 1⁄2 dl vand
• 1 bundt frisk spinat
• salt og peber
• olivenolie
Fyld
• spinatblade/salat/spidskål
• peberfrugt/tomat
• kylling
• edamamebønner
• persille
Pisk æg sammen med vand, spinatblade og lidt salt og peber. Steg evt. grøntsagerne på panden først, hvis der er brug for det (fx hvis der bruges squash eller champignon i stedet for spinat eller kål).
Derefter tilsættes olivenolie på panden, og halvdelen af æggemassen hældes på panden.
Når den er størknet, vendes æggepandekagen og steges færdig på den anden side.
Tag pandekagen/wrappen af panden og fyld den med grønt i tern og lidt kylling og bønner.
Drys med krydderurter til sidst.
Opskrifterne stammer fra ‘Boost din sundhed med ANTIINFLAMMATORISK KOST – 8 uger, der styrker dit helbred’ af ernæringsterapeut og cand.scient. i human biologi Pernille Kruse. Muusmann Forlag, 2019
Få 20% på bogen med koden “KF“, når du bestiller den på www.muusmann-forlag.dk. Koden gælder hele december 2021!
Artikler fra Krop+fysiks arkiv opdateres ikke.