Dyrk din hesteinteresse på nettet

Man har altid mest til fælles med dem, som man deler interesse med. Når man finder nogle, der har de samme interesser som en selv. Det er bare ikke altid, at disse mennesker lige eksisterer omkring en. Derfor er det heldigt, at man kan bruge internettet til at finde nogle, der deler samme interesse, og hvor man også kan dyrke sin egen hobby. Efter internettet er der rigtig mange, der har brugt det med at finde fællesskaber på nettet, og det kan være, at du skal gøre det samme, hvis du også mangler nogle at dele din interesse med.

Hør om andre erfaringer og heste

Inde på hjemmesiden ZibraSport er der masser af hestenørder, der deler ud af viden og erfaringer omkring deres dyr. Det er altid spændende at møde andre og deres heste for at se for at blive lidt klogere på det hele. Det er også muligt at kommentere og chatte med andre, og det er virkelig sådan et sted, hvor man kan føle sig hjemme, hvis man går op i heste og ponyer.

Følg med i diverse stævner

Hvis du virkelig går meget op i heste, så elsker du sikkert også at se en masse forskellige konkurrencer og stævner, som f.eks. dressur og spring. Sådan nogle stævner kan ligge mange forskellige steder, og det er ikke sikkert, at man kan tage alle stederne hen. Her bliver internettet smart igen. Man kan nemlig streame de forskellige events, så man stadig kan følge med i det hele, selvom man bare sidder derhjemme. Det koster også en del mindre penge, hvis man f.eks. tænker på transport.

Deltag i fede konkurrencer

Hvis du kan lide heste, så er der en god chance for, at du også synes, konkurrencer er super fede. Inde på ZibraSport kan du deltage i en række af forskellige konkurrencer, hvor du kan vinde fede præmier, enhver hesteentusiast ville elske. Man kan f.eks. være så heldig at vinde udstyr til hesten, som vi alle sammen ved, kan være super dyrt.

Bliv klogere på at træne din hest

Det er klart, at det også tager en del tid og træning, når man skal opdrætte en god hest. Det kan kræve meget viden, og det er også noget, du kan finde på hjemmesiden. Her kan du nemlig i videoarkivet finde træningsvideoer til heste, som du selv kan prøve i praksis. Det er altid fedt, når man kan trække på andres erfaringer, hvis det er nogle, der har forstand på det, som de laver. Der er også mange andre fede videoer, som er fede for folk, der er vilde med heste.

Vis alle samarbejdspartnere