Zency

Massage

Vestergade 48F 1. tv, 8000 Aarhus C, Danmark
blank

Sådan forbedrer kropsmassage din sportspræstation

Dette indhold er sponsoreret

 

Hvis du begår dig i sporten eller holder dig i form med træning flere gange om ugen, så kender du uden tvivl til muskelspændinger og ømhed i kroppen som følge af overanstrengelser. Ofte er det, du hører mest om i sportens verden, at du kan forbedre dine personlige resultater ved at træne mere intensivt. Det samme gælder forlydendet om, at blod, sved og tårer er den eneste vej til en forbedret sportspræstation. Mange eksperter advarer dog imod hård træning, hvis kroppen trænger til restitution, da det kan resultere i skader på sigt. Herunder kan du derfor læse om, hvordan sportsmassage både er nyttig i behandling af ømhed og spændinger, samtidig med at den kan være præstationsfremmende.

Massage nær dig

Måske er du ikke klar over, at der findes autoriserede massører i langt de fleste danske byer.  Udvalget er særligt stort i de større byer, hvor du hos en klinik som for eksempel Massage Aarhus kan finde lige den behandling, der passer dig. Også her er de specialister i at målrette massagen til dig, der døjer med sportsskader eller til dig, der ønsker at forebygge sportsskader. Sportsmassagen egner sig til alle niveauer af sportsudøvere, så uanset om du dyrker din sport på professionelt niveau, eller om du er almindelig motionist, kan en massage hjælpe dig, der hvor du er. En sportsmassage kan både hjælpe dig til at holde dig fri for skader og fremme din præstationsevne, fordi den forbedrer din restitution i kroppen, idet massagen skaffer dig af med nogle af kroppens uhensigtsmæssige affaldsstoffer.

En krop i balance

Som sportsudøver ved du naturligvis godt, at din krop fungerer bedst, hvis den er i balance. Vejen til at opnå balance er ikke bare et spørgsmål om sund kost og motion, men det er i lige så høj grad et spørgsmål om hele din indvendige og udvendige trivsel. Det er derfor også vigtigt, at du ikke alene fokuserer på at træne og slå dine personlige rekorder, men at du også sørger for at restituere mentalt og fysisk, hvilket en kropsmassage hjælper dig godt på vej med. En sportsmassage giver dig nemlig både kropsligt og mentalt overskud i hverdagen, så du kan fokusere din træning, når du dyrker sport og slappe bedre af, når du holder en velfortjent pause. På den måde opnår du større fysisk og mental balance, hvilket er det bedste sted at starte, hvis du ønsker at forbedre din sportspræstation på sigt.

Vis alle samarbejdspartnere