Nage.dk

Behandling

blank

Sponseret indhold

CoolSculpting reducerer fedtceller

CoolSculpting er den teknologi, man bruger til fedtfrysning verden over. Det er den eneste FDA-godkendte teknologi til fedtfrysning. Det er derfor sikkert at bruge til reducering af fedt de steder på kroppen, hvor fedtet er svær at komme af med. Bliv klogere på, hvordan teknologien fungerer i denne artikel.

Sådan fungerer CoolSculpting

CoolSculpting reducerer fedtceller ved hjælp af kulde. Man kan typisk reducere fedtceller med 22-25 % per. behandling. Man anbefaler fedtfrysning på de områder, hvor man har svært ved at tabe fedtet alene gennem træning og kost. Det gælder områder som overarme, inderlår, dobbelthage, maven og mandebryster.

Sådan opstod CoolSculpting teknologien

CoolSculpting teknologien blev skabt sidst i 90’erne af to mandlige læger, der både var tilknyttet Harvard Universitet og Massachusetts hospital. De fik idéen gennem deres egen dagligdag som familiefædre, da de forbandt kulde med fedttab efter at have observeret,at børn der spiste en del ispinde havde en tendens til at få smilehuller. Gennem videre forskning fik de udviklet fedtfrysning, som blev udbredt i hele verden efter, at FDA, den amerikanske fødevare- og lægemiddelmyndighed, godkendte det i 2010.

Er der nogle bivirkninger efter en fedtfrysning?

Nej, der er ikke nogle bivirkninger efter en fedtfrysning behandling. Folk er ofte bekymret for, om de kan få frostskader grundet behandlingen. Teknologien sikre dog en mod frostskader på huden både under og efter behandlingen.

CoolSculpting i Danmark

Sørg altid for at tage kontakt til din læge og søge om vejledning inden, du beslutter dig for at at få en fedtfrysning. Fedtfrysning er en større behandling, og det er ikke en beslutning, som man skal tage let. Man skal derfor også  i Danmark som kunde have en konsultation inden en eventuelt behandling. Det har Sundhedsstyrelsen fastlagt her i Danmark. Man har også 48 timers betænkningstid efter selve konsultationen.

Prisen på CoolSculpting i Danmark

Før en behandling vil man altid modtage en gratis konsultation.. Under konsultationen vil man vurdere, om du har har tilstrækkelig nok fedtvæv til at modtage en behandling på det ønskede område.

Selve behandlingens pris kan variere alt fra 4.500 – 10.500 kroner. Noget af det dyreste er en CoolSculpting behandling af begge knæene, mens en behandling af mave, inderlår og BH-deller er i den billige ende. Det er den prisklasse, du kan forvente i Danmark. I udlandet kan det både være billigere eller dyre alt efter, hvor og hvor mange behandlinger du skal have. I udlandet er der en tendens til, at man betaler for 4 cyklusser ad gangen.

 

Vis alle samarbejdspartnere