Yummihaircare

Hår

Bakken 25, 7870 Roslov, Danmark
blank

Tre gode råd til en sundere hverdag

Dette indhold er sponsoreret

Det at have en sund hverdag er relativt ligesom alt andet i denne verden. Dog er der alligevel en masse gode råd man kan tage med sig, hvis man ønsker at leve sundere. Sundhed handler på mange måder om hvordan man har det i sin egen krop, og det er netop af den grund at sundhed er relativt. Derfor er det vigtigste spørgsmål, hvis man ønsker en sundere hverdag nemlig at spørge sig selv: “Hvad er en sund hverdag for mig?”. Det er nemlig sjældent det samme svar man ville få hos alle. Start med at spørge dig selv om det, og derefter konsulter rådene oplistet nedenfor.

Indtag de rigtige vitaminer 

Vitaminer er vigtigt for kroppen, og selvom overskriften indikerer at der er ‘rigtige’ vitaminer, så er der ikke en slags vitaminer, der er vigtigere end andre. Der er nogle vitaminer som hjælper på noget, og andre som hjælper på noget andet. Derfor kan man med fordel undersøge hvilke vitaminer, der hjælper på hvad og derefter vælge kost efter dette. Ønsker man vitaminer til håret kunne man overveje at benytte sig af biotin også kaldet b7.

Find de produkter og fødevarer, som rammer bredt og netop det som man ønsker skal ske med kroppen. Hvis det er gode hårprodukter og vitaminer som hjælper på hårvækst er der mange ting, som kan gøres, og hvis det handler om at reducere blodtrykket skal man lede efter nogle andre.

Motioner på den gode måde 

Der findes 1000 vis af måder at motionere på, og det er vigtigt at man finder en motionsform som passer til en selv. Det nytter ikke noget at starte til fodbold fordi ens venner siger det, hvis man ikke kan holde ved det. Hvis man er mere til at gå en lang tur eller løbe en tur, er det det man skal. Det gælder om at finde en motionsform, som man kan holde fast i. Det er klart den bedste måde, at sikre at ens hverdag forbliver sundere.

Mindfulness og meditation 

En anden måde, som hjælper både fysisk og psykisk er meditation. Mindfulness og meditation hjælper på krop og sind og kan være med til at man kan forblive roligere og mere koncentreret i løbet af en dag. For mange er meditation lidt noget ophøjet noget, men dem som prøver det, indser hurtigt at det nemt kan integreres i hverdagen og gør en stor forskel på humør og koncentration.

 

Vis alle samarbejdspartnere