Urtefarm

Dyr

Park Allé 26, 6600 Vejen, Danmark
blank

Urtefarm

Urtefarm er en dansk producent af innovativt kosttilskud til heste. Virksomheden er yderst motiveret for at levere noget af det bedste tilskud på markedet, bygget på en stor ekspertviden og passion for heste.

Virksomheden holder til i Vejen, Syddanmark og hvor værdierne er ganske simple. Der lægges en stor ære i at kunne tilbyde lokalproducerede kvalitetsprodukter, baseret på et højt vidensniveau der sikrer at kun det bedste er godt nok.

At have hest forpligter også – hestens sundhed er helt essentiel, hvilket i princippet ikke er så meget anderledes end hos os mennesker. Ligesom vi anvender kosttilskud for at styrke immunforsvar, og kunne præstere på et højere niveau, er det mindst lige så afgørende for hesten.

Hvis man skal fremhæve 4 helt centrale ting hos Urtefarm, så er det: KvalitetInnovativVelsmagende tilskud og Dansk produceret.

Produktionen er bygget på en stor viden om urter og dens effektive egenskaber. Til udarbejdelsen af de helt rette produkter, samarbejder Urtefarm med en række forskere og fagfolk i Danmark og i udlandet, der er med til at sikre værdier og kvalitet indfries – produktion efter produktion.

Du kan møde Urtefarm på de sociale medier, herunder blandt andet Facebook, hvor du blandt andet kan se nogle videoer omkring deres produkter, og ikke mindst møde personerne bag den ambitiøse Vejen-virksomhed.

 

Vis alle samarbejdspartnere