Tildenlille.dk

Børn

Daæbygade 40b, 2. sal, 6000 Kolding, Danmark

Tildenlille.dk

Når det kommer til information, guides og gaveidéer til de mindste, er det ikke usandsynligt at Tildenlille har svaret til dig.

Det danske site Tildenlille har samlet en masse inspiration til den ”ikke-kreative” målgruppe, der enten mangler den perfekte fødselsdagsgave til de mindste (0 til 5 år), eller inspiration og vejledning til valg af den rette barnevogn, babybadekar eller noget helt tredje.

Gennemførte guides (opdateres jævnligt)

Disse guides man finder på Tildenlille er gennemarbejdet. Det er alfa og omega at brugeren finder noget aktuelt information, og ikke møder døde sider eller produkter.

Dette oplever man f.eks. også, hvis man gennemgår sidens barnevogn test, hvor rigtig mange ubesvarede spørgsmål bliver besvaret.

Generelt er alle indlæg udarbejdet på baggrund af nationale og internationale tests, som sikrer en masse tid spares væk, da man som bruger er fri for at gennemgå alle disse tests selv. I tilfældet her har skribenten (Line Beirholm) Tildenlille gjort det for os. Kort og godt opsummeres der hvad der er aktuelt her-og-nu.

Sådan er alle guides opbygget på siden, hvilket gør det til en brugbar platform, der med garanti kan flytte købsprocessen i en mere velovervejet retning.

Motorikken er essentiel for de mindste

Vi ved at barnets motorik og udvikling kan fremmes ved brug af det rette udstyr, hvorfor det også giver rigtig god mening at bruge nogle ressourcer på at finde den helt rette løsning for barnet. Indholdet på Tildenlille skal opfattes som inspiration, der kan være behjælpelig med at træffe et mere rationelt valg.

Det finder du på Krop-fysik

På Krop-fysik har vi også flere indlæg relateret børn. Disse finder du under sektionen ”Familie og samliv” også børn. Her har vi blandt andet fokus på hvordan børn kan blive præsenteret for motion på en sund og inspirerende måde, sådan man på et tidligt stadie vækker interessen for fysisk aktivitet blandt de mindste.

Vis alle samarbejdspartnere