Bambusundertøj: Derfor er det perfekt at have på under træning

Man hører tit, at bomuld er et godt åndbart materiale. Meget undertøj og træningstøj er også lavet af bomuld. Men bambusundertøj er også begyndt at blive ret populært, og så er det endda mere bæredygtigt og sundt for huden end bomuld.

Når du træner, er det vigtig, at du rent faktisk kan bevæge dig optimalt og ikke får det alt for varmt, så du ikke kan få vejret ordentligt. Det er især vigtigt at have behageligt undertøj på, som ikke strammer og irriterer huden, imens man træner. Bambusundertøj er derfor godt at have på under træningen for at sikre god åndbarhed, så du kan fokusere på at træne og ikke på, hvor ubehageligt du har det.

Bambus underbukser er åndbare og svedtransporterende

Der er cellulosefibre i bambusundertøj. Disse fibre har små huller, som sikrer god ventilation. Det betyder, at huden kan ånde, fordi sved og fugt kan komme væk fra kroppen.

For dig betyder det, at du ikke får det alt for varmt under træningen. Det betyder også, at du ikke bliver gennemblødt af sved. I sidste ende betyder det, at du kan lave dine øvelser ordentligt og bruge mere energi – uanset om du er mand, kvinde eller barn. Mange tøjproducenter laver nemlig alt fra sports-BH’er til trusser og lange underbukser i bambus til alle.

Bambusboksershorts til mænd er oftest lavet af 65 % bambusviskose, 30 % økologisk bomuld og 5 % elastan. Denne kombination giver dig blødhed og lader din krop ånde.

Bambus trusser til damer er typisk fremstillet af de samme materialer som boksershorts til mænd. Blødheden gør, at trusserne er behagelige at have på og ikke generer dig under din træning.

Lange underbukser er gode at have på, når du er på skiferie i hård kulde. Igen bidrager bambusmaterialet til, at du kan bevæge dig optimalt, ånde og holde dig varm.

Det er vigtigt ikke at have drivvådt og klæbende tøj på, når man træner, fordi det kan genere. Bambus undertrøjer og bambus t-shirts er derfor smarte, fordi de netop absorberer meget fugt.

Børn er typisk meget aktive og har selvfølgelig også brug for åndbart undertøj. Derfor kan du også finde bambusundertøj til børn i forskellige butikker.

Du får en antistatisk, blød og termoregulerende oplevelse

Udover at være åndbart er bambusundertøj også blødt, antistatisk og termoregulerende. Det vil sige, at du føler dig let, når du fx har en bambus undertrøje på. Derudover vil du ikke opleve, at den klæber sig til din krop. En bambus undertrøje vil også holde dig varm, når du fryser, og køle dig ned, når du har det varmt. Dette er vigtigt i træningssammenhæng.

Bambusundertøj er kort fortalt perfekt at have på under træning, fordi det sikrer, at du ikke bliver drivvåd af sved og får det for varmt. På den måde kan du bedre komme igennem din træningssession.

Tøj er typisk fyldt med kemi, som er skadeligt for kroppen. Men bambustøj produceres uden brug af kemikalier og er derfor sikkert og allergivenligt. Dette gør bambus til et bedre valg end fx traditionelt bomuld. Leder du efter nyt undertøj og tøj at træne i, kan du altså med fordel vælge tøj lavet af bambus.

Vis alle samarbejdspartnere