Nysport

Sportsudstyr

På Nysport har vi lavet en vidensportal og guideside, hvor vi samler alt fra tips og tricks til informative artikler og produktanmeldelser inden for alverdens træning og sport.
8000 Århus, Danmark
blank

Alverdens viden om træning, sport og sundhed

Hos Nysport ønsker vi at hjælpe alle godt i gang med træning, sport og blive den bedste udgave af sig selv. Det forsøger vi at gøre med vores side her, hvor vi laver alt fra informative artikler om kosttilskud og træningstips til information om sportsklubber og tips til det rette træningsudstyr.

Viden om diverse kosttilskud og det rette træningsudstyr

Vi har stort set alle prøvet eller i al fald tænkt på at købe diverse kosttilskud. Alt fra C-vitamin til proteinpulver. Men er det overhovedet noget man behøver, hvad virker bedst og hvilke mærker laver det bedste?

Det har de fleste af os vist tænkt over i takt med vi ønsker at være sikre på at vi får alle de vitaminer og den næring, vi har brug for. Men kort og godt er det ekstremt individuelt. Derfor kan det for alle og enhver være svært at finde rundt i og det kan rent ud sagt være en jungle. Det forsøger vi at belyse på vores side, hvor du kan læse om forskellige kosttilskud, værende det BCAA eller mere almindeligt tilskud, som C- og D-vitaminer.

Og hvad med træningsudstyret?

Træner du hjemme, så har du helt sikkert også kigget på den jungle der er, af træningsudstyr. Romaskiner, løbebånd, crosstrainers (ja hvad er det præcis?), yogamåtter, foam rollers, recovery boots og så videre. Men hvad skal du have fat i? Hvad virker for dig? Det er især det sidstnævnte spørgsmål, som er vigtigt for den enkelte. For det handler om at finde det der virker for dig. Det er generelt vores fokus gennem alle vores artikler, hvor vi forsøger at finde det der virker for lige præcis dig – om så det er kosttilskud, træningsudstyr, træningsøvelser eller sportsgrene.

Læs med på vores site og få en masse god viden om sport, træning og sundhed, så du kan blive den bedste udgave af dig selv!

Vis alle samarbejdspartnere