Maaltidskassen

Mad

Vestergade 48H, 8000 Aarhus C, Danmark
blank

Sådan kan du få en nemmere hverdag

Dette indhold er sponsoreret

 

I en travl hverdag kan det være svært både at få tid til at passe sit arbejde, sin træning og huslige pligter som indkøb og madlavning. Det er af og til fristende bare at springe over, hvor gærdet er lavest og bestille take away, når der er for få timer i døgnet.  Desværre får du dermed måske ikke den sunde og nærende mad, som du godt kunne tænke dig. Her er en måltidskasse en oplagt mulighed, idet du får lækre, gode og sunde måltider i løbet af ugen samtidig med, at du også får mere fritid.

Hvad er en måltidskasse?

Konceptet med måltidskasser er, at du får leveret en kasse direkte til din hoveddør, som består af en madplan for de antal måltider, som du har bestilt, samt friske råvarer og opskrifter dertil. Du slipper altså for både at planlægge og handle ind til dine måltider, så du får mere frihed og overskud i den travle hverdag. Måltidskasser fås desuden både til dig, der bor alene, til dig, der bor sammen med en partner og til dig, der bor sammen med en stor familie.

Fordele med måltidskasser

Der er masser af andre fordele ved måltidskasser udover den, at du får en nemmere hverdag. Nedenfor kan du se nogle af de fordele, der er ved at have en ordning med måltidskasser.

  • Du slipper for at handle ind i ulvetimen efter arbejde, og det er derfor ikke utænkeligt, at du kommer til at spare penge på impulskøb i supermarkedet, når sulten melder sig. Det kan være, at du dermed faktisk også kommer til at leve sundere.
  • Du støtter mindre madspild. Måltidskassens indehold passer nemlig præcist til de antal personer og måltider, som du har valgt. Du står ikke tilbage med rester og overskydende råvarer, som du ikke får spist.
  • Du sikrer dig en varieret kost. I en travl hverdag kan det være svært både at sørge for både at få nok grøntsager, frugt og fisk og undgå at få for meget salt, sukker og fedt. Med en måltidskasse er du sikret et sundt og nærende måltid hver dag med en kombination af vitaminer og mineraler gennem den varierede kost.

Hvilken måltidskasse skal du vælge?

Der findes mange forskellige måltidskasser, og de fleste udbydere leverer op til 4-5 dage om ugen. Måltiderne tager som regel højst 30 minutter at tilberede, men der fås også måltidskasser med lynmåltider, som kun tager 10 minutter at tilberede. Derudover fås måltidskasser blandt også velegnet til børnefamilien, i veganske eller vegetariske udgaver, med fokus på økologi og bæredygtighed og med valgmuligheden mellem 12 forskellige måltider, som du vælger til den kommende uge. På findmaaltidskasse.dk kan du let danne dig et overblik over de måltidskasser, som er på markedet, inden du beslutter dig for, hvilken du skal prøve.

Vis alle samarbejdspartnere