Lyngby Svane Apotek

Apoteker

Online apotek med mere end 14.000 varer i det digitale katalog.
Lyngby Hovedgade 27, 2800 Lyngby, Danmark

Apotekeren.dk

Apotekeren.dk er et dansk online apotek med både håndkøb, receptkøb, hudpleje og kosttilskud, leveret dag-til-dag direkte til dig. Formålet er at gøre hele apoteksoplevelsen lidt nemmere.

I dag finder du mere 14.000 varer i det digitale katalog.

Når man handler med Apotekeren.dk, handler man med Lyngby Svane Apotek. De har igennem en intuitiv, gennemarbejdet og troværdig platform forsøgt at skabe den samme gode og trygge oplevelse online, som man får nede i den fysiske butik.

Den digitale platform er bygget op omkring et veluddannet team, hvor der også sidder farmaceuter og farmakonomer bag, som gør at eventuelle spørgsmål altid kan blive besvaret. Det er netop faktorer som disse, der gør at platformen er et foretrukken valg blandt mange danskere – det er simpelthen nemmere, samtidig med at man får den fulde apoteksoplevelse og service.

Receptpligtig medicin – hvordan bestiller jeg?

Hvis du aldrig har prøvet at bestille din receptpligtige medicin online, vil vi kort lige introducere dig til hvordan det gøres herunder. Har du yderligere spørgsmål, anbefaler vi dig at tage direkte kontakt til Apotekeren.dk, der med garanti kan hjælpe dig helt i mål.

Det er altid muligt at få det fulde overblik over aktive recepter, som ligger på et Fælles Medicin Kort, også kendt som FMK. Dit personlige FMK gives der adgang til, når du har logget ind med NemID og CPR-nummer.

Hele processen er naturligvis sikker, og behandles på den helt samme fortrolige måde, som hvis du besøgte dit lokale apotek. Bemærk at det er nogle receptpligtige lægemidler der ikke forhandles online. Dette omfatter lægemidler, der skal opbevares på køl.

 

Vis alle samarbejdspartnere