Alt for mange forsømmer sit fitnessabonnement måned efter måned

Dette indhold er sponsoreret

 

Mange danskere er medlem af et fitnesscenter på abonnement, hvor de selv styrer hvornår og hvordan de vil træne. Når man ser på antallet af danske abonnementer i de mange landsdækkende kæder, får man hurtigt indtrykket af, at det er den absolut foretrukne trænings- og motionsform herhjemme. Mange fitnesscentre er også yderst velbesøgte af kunderne, men alligevel er der en større gruppe af fitnessabonnementerne, der kun bliver brugt meget sparsomt eller endda decideret forsømt af de betalende medlemmer, og tendensen er ærgerlig. Er du et af de inaktive medlemmer, eller vil du bare gerne have råd om mere effektiv træning i træningscentret eller derhjemme, bør du læse med herunder.

Kom godt i gang mere effektivt

Fitnesscentre er godt for rigtig mange og måske også for dig. Der er dog meget, der tyder på, at brugere med to kilometer eller mere til det nærmeste fitnesscenter har større tilbøjelighed til at springe træningen over. Særligt hvis du ikke træner sammen med andre, der kan motivere dig til at komme afsted. Det er aldrig for sent at begynde på en frisk og starte nye vaner, og uanset hvor højt eller lavt dit træningsniveau er, kan du effektivisere din træning med anvendelsen af en professionel vægtvest og træningsudstyr, da det effektiviserer din træning – ja, selv din almindelige løbe- eller gåtur. Hvor du før følte en manglende intensitet og udmattelse efter endt træning, vil det rette udstyr hjælpe dig til at optimere og fokusere de mål, du sætter dig, uanset sværhedsgraden.

Sundhedens paradoks, som de fleste kender det

Hvis du forsømmer dit fitnessabonnement, kan det kan sammenlignes med, at du i den bedste intention lægger hvidkål, gulerødder og selleri i indkøbskurven, når du er ude at handle i supermarkedet. Men hvis du alligevel glemmer at spise de sunde grøntsager, når de kommer hjem i din egen grøntsagsskuffe i køleskabet, gør de ikke meget gavn for hverken dig eller din økonomi. Hverken sund kost eller motion har den ønskede effekt, hvis du betaler for det, men samtidig glemmer at inkorporere det i din hverdag. Derfor er det altid eksperternes råd, at en lille indsats er bedre end ingen indsats. Du vil med stor sandsynlighed få mere ud af at intensivere og optimere din træning med det rette udstyr, så du får en følelse af succes, når du har brugt din krop. Det handler overordnet om, at du udvikler dig i dit eget tempo, så træningen ikke bliver til en sur pligt i din hverdag – dem har de fleste nemlig nok af i forvejen.

Vis alle samarbejdspartnere