Hudkræftklinikken.dk Aps

Behandling


Bliv behandlet hurtigt og effektivt for hudkræft på en privat klinik

Det er vigtigt at have et godt forhold til din krop. Udover at være bevidst om kost og motion, så bør du også være opmærksom på, hvordan din krop har det. Hvis du har smerter nogle steder, eller din krop ændrer sig på andre måder, så bør du altid holde øje med det. Forsvinder symptomerne ikke i løbet af kort tid, må du en tur til lægen eller en anden specialist.

Det gælder især, hvis du har nogle forandringer eller symptomer, som kan risikere at være noget alvorligt. Hvis det for eksempel drejer sig om en form for kræft, så betyder din reaktionstid meget. Tiden er nemlig en vigtig faktor i forhold til dine chancer for at blive helbredt. Ved den mindste mistanke om cancer bør du derfor altid kontakte en læge.

Hvad er symptomerne på hudkræft?

Nogle kræftformer viser sig med nogle ret tydelige symptomer, andre lever mere i det skjulte, hvor det så kan risikere at udvikle sig, inden du opdager det. Når det kommer til hudkræft, så vil der være nogle symptomer, men nogle af dem kan nemt forveksles med andre lidelser.

Derfor bør du altid søge læge med det samme, hvis du oplever nogle af disse symptomer:

  • Sår, der ikke vil hele
  • Skællede, rødlige forandringer, der ikke forsvinder
  • En lys perlemorslignende knop

Læg mærke til, om du har et eller flere af disse symptomer. Har du det, eller er du i tvivl om det, så kontakt en læge. Det er altid vigtigt at få det undersøgt så hurtigt som muligt. Er der tale om noget mere harmløst, så kan det behandles. Er der tale om hudkræft eller et forstadie til hudkræft, så er det om at komme i behandling for det med det samme. Tiden tæller.

Hvilke former for hudkræft findes der?

Der findes forskellige typer af hudkræft. Den mest almindelige form sidder typisk i ansigtet. Den hedder basalcellekarcinom, og den viser sig som en lys perlemorslignende knop. Der kan være en tør sårdannelse på den.

En anden og mere sjælden form for hudkræft kaldes superficiel basalcellekarcinom. Den sidder typisk på overarmene, men kan også optræde andre steder på kroppen. Dens symptomer vil typisk være røde og skællede forandringer i huden. Den kan også forveksles med andre lidelser, så her gælder det også om at reagere hurtigt, så du kan få diagnosticeret symptomerne.

Desuden findes der nogle mere aggressive former for hudkræft. De kaldes de infiltrative typer. De kan være lidt svære at få øje på, men de ligner arvævsagtige forandringer.

Opdager du nogle af disse eller nogle lignende symptomer, så behøver det ikke at være hudkræft. Men det kan være det. Få undersøgt de ramte områder så hurtigt som muligt, så du ved, hvad du fejler. Kontakt din læge, eller gå direkte til en privatklinik med det samme.

Offentlig eller privat behandling

Hvis det viser sig, at det er hudkræft, så har du ret til at blive behandlet for det på et offentligt hospital. Det er der mange patienter, der har gode erfaringer med. Vil du have et alternativ til den offentliges behandling kan du med fordel overveje hudkraeftklinikken.dk.

Her finder du nemlig nogle af landets dygtigste specialister i hudkræft. De har mange års erfaringer netop i den sygdom, og de er helt opdaterede på alle områder og alle aspekter af hudkræft.

Når du kommer i kontakt med klinikken, kan du få en hurtig tid med det samme. Det giver dig en god tryghed, at du ikke skal gå og vente på at komme til. Du undgår også at blive indlagt, for operationen eller behandlingen klares inden for ca. 5-6 timer.

Specialisterne har blandt andet stor erfaring med den effektive og skånsomme behandling, der hedder Mohs kirurgi. Den type kirurgi anses for at være verdens mest sikre behandling af hudkræft.

Hvad er Mohs kirurgi?

Denne særlige form for kirurgi, som kun tilbydes på denne klinik, sikrer patienten, at hudkræften bliver fjernet fuldstændigt ved en enkelt operation. Det foregår under lokalbedøvelse, hvor alt den synlige hudkræft bortopereres, og et område på omkring 1-2 mm. af den sunde omkringliggende hud fjernes ligeledes.

Det, der fjernes, undersøges nøje under et mikroskop med det samme. Den procedure gentages, indtil der ikke længere ses rester af hudkræft. Når det er opnået, så lukkes arret med plastikkirurgiske metoder, så det bliver så pænt som muligt.

Denne metode er både skånsom og effektiv, og den er meget populær blandt patienter på Hudkræftklinikken.

Læg altid mærke til forandringer ved din krop, og reagér på dem. Gør det til en god vane lige at kigge hele kroppen grundigt igennem ca. en gang om ugen. Er der noget, der ser anderledes ud, eller føles anderledes, så få det gerne undersøgt. Er det ingenting eller noget harmløst, så er det fint. Er det noget mere alvorligt, så vær glad for, at du opdagede det hurtigt.

Vis alle samarbejdspartnere