House of Mammashop Aps

Børn

Agerhatten 16 C, Indgang 1, 5220 Odense SØ, Danmark
blank

bObles styrker motorikken og børns balance

Når man får en lille baby, så får man et kæmpe ansvar med i hatten. Dette lille menneske skal lære alle egenskaber fra bunden af, og her har forældrene den bærende rolle. Verden føles kæmpestor for baby, og forældrene er den trygge base, og de skal trygt hjælpe den lille til at forstå alt omkring dem.

Noget af det man skal lære er alt motorisk, som er alt fra at holde eget hoved til at kunne lave kolbøtter og suse afsted. Det kan man få god hjælp til ved at købe de rette hjælpemidler, som kan styrke og motivere den motoriske læring.

Førende på markedet indenfor motorisk styrkende legetøj er bObles. De er kendt for deres farverige univers, hvor deres geniale former hjælper børn i alle aldre med god og styrkende leg. Der er møbler fra bObles i rigtig mange danske hjem, og de er ekstremt populære.

Køb alt fra bObles her. Så er der sikret mange timers stimulerende leg for børn i alle andre. Udvalget er kæmpe stort af både størrelser samt farver, og der er noget i alle prisklasser også.

Tusindvis af produkter i et væld af farver

bObles har lavet en række produkter, som passer til forskellige aldre. Helt fra den lille baby, som skal træne nakke og hoved, og til de store børn, som laver forhindringsbaner og leger vildt.

Alle møbler fra bObles er i tusinde farver, og de er enormt intuitive for børn at kaste sig over. Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen, og de kan bruges i næsten enhver leg.

Formerne er bløde, så man kan ikke slå sig på nogle skarpe kanter, og derfor kan mor og far læne sig trygt tilbage, selvom legene går vildt for sig. Møblerne har en fin gnidningsmodstand, så de ikke glider rundt hverken på gulv eller hvis de bliver stablet.

Der er ikke mange ulemper ved bObles møblerne, fordi deres æstetik passer ind i de fleste hjem. Derudover er der garanti for en masse kreativ og sjov leg, som samtidig er motorisk udviklende for børn og babyer.

 

Vis alle samarbejdspartnere