Heimdalls

Høreapparater

Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg, Danmark

Få livskvaliteten tilbage med et nøje udvalgt høreapparat

Er det blevet besværligt at følge med i samtaler, hvor der er baggrundsstøj? Eller har du brug for at have skruet ekstra op for lyden på fjernsynet for at kunne følge med i film, serier og programmer?

Hørenedsættelse er en tilstand, som rammer både børn, unge, voksne og ældre.

I år 2020 fik Danmark en ny høreklinik, der adskiller sig fra de private og offentlige klinikker ved at være 100% uvildig. HEIMDALL’S er navnet på Danmarks banebrydende høreklinik, der kan besøges både i Odense, Aarhus og København.

Få personlig hjælp til udvælgelse af dit høreapparat

Det unikke ved HEIMDALL’s er, at klinikken kan tilbyde produkter fra 5 forskellige producenter af høreapparater, og hvoraf de 4 er danske. Som kunde hos Danmarks nyeste høreklinik kan du forvente, at det er dig, der er i fokus fra første besøg og igennem hele justeringsprocessen med at få dit høreapparat tilpasset dine ønsker og behov.

Når du besøger én af HEIMDALL’S hørecentre i København på Fyn eller i Jylland, vil du blive modtaget af dedikeret og specialuddannet personale, der vil foretage en høretest og de lovpligtige undersøgelser på én og samme dag. Du vil blive præsenteret for et udvalg af høreapparater, der er blevet nøje håndplukket til dig i forhold til de resultater, som høretesten afslører.

HEIMDALL’S har kunder fra 20-90 år, og høreklinikken arbejder særskilt for at fjerne tabuet omkring hørenedsættelse.

Ideel løsning for dig der vil have mere tid tilovers i hverdagene

Danmarks banebrydende høreklinik slog dørene op for de første kunder i september 2020, og allerede 4 måneder senere kunne HEIMDALL’S skrive den første titel og officielle anerkendelse på CV’et. I januar 2021 blev høreklinikken og iværksætterduoen bag konceptet kåret som ”Månedens Iværksætter” af brancheorganisationen DI (Dansk Industri). Anerkendelsen og hæderen blev givet som følge af det unikke, digitale element i virksomheden med, at du som kunde kun behøver at befinde dig fysisk hos én af HEIMDALL’S afdelinger 1 gang.

Når først du har modtaget dit høreapparat og har fået det med hjem, er det muligt for audiologerne hos klinikken at tilpasse og justere lydkvaliteten på afstand. Du slipper med andre ord for at skulle bruge tid, energi og transportudgifter på at komme til og fra din høreklinik i tide og utide, når lyden ikke er optimal.

Besøg HEIMDALL’S i København, på Fyn eller i Jylland

Uanset hvor du er bosiddende i Danmark, får du de effektive og smidige forhold, når du besøger én af høreklinikkens afdelinger. Den fynske afdeling ligger centralt placeret i hjertet af Odense, og hvor der er gode parkeringsforhold ved bygningen. I Jylland er det nemt og enkelt at besøge den nyeste afdeling, der ligger strategisk placeret ved Aarhus V. og motorvejsnettet E45.

Som følge af de centrale placeringer er det ikke kun kunder fra København, Aarhus og Odense, der kan se frem til at få den bedste og mest kompetente hjælp, når livskvaliteten skal tilbage i form af et moderne høreapparat. Kunder fra begge landsdele kan let komme til den fynske eller jyske afdeling den ene gang, det er nødvendigt med fysisk fremmøde.

 

Vis alle samarbejdspartnere