Sådan bekæmper du vinterens negative effekt på din hovedbund

Dette indhold er sponsoreret

Er du begyndt at opleve en kløende hovedbund? Vintertiden er rundt om hjørnet, og den kan være hård for din hovedbund. Koldt vejr, tørt luft og varmepuder kan alle føre til tørhed, kløe og irritation. Når du vælger en måde at behandle din kløende hovedbund, skal du være opmærksom på, at en løsning ikke altid er nok. Der findes flere løsninger på, hvordan du slipper af med en kløende hovedbund.

Eksfolier din hovedbund med Hairlust

Det er særligt vigtigt at eksfoliere sin hovedbund, når vinteren står på, da det kan afhjælpe kløende hovedbund og skæl. Hairlust Head Scrub er en effektiv og mild scrub, der giver din hovedbund den pleje, den har brug for.

Denne scrub indeholder naturlige ingredienser, der nærer og fugter din hovedbund. Brug den 1-2 gange om ugen for det bedste resultat. Ved at eksfoliere sin hovedbund fjernes døde hudceller, bakterier, skæl ophobet snavs og styling produkter. En eksfoliering vil give dig en sund og velplejet hovedbund.

Gør det til en vane at massere din hovedbund med en fugtgivende hårolie

En af de bedste ting, du kan gøre for din hovedbund og dit hår, er at massere med en fugtgivende hårolie, inden du vasker det. Dette vil ikke kun gøre din hovedbund sundere, men det vil også give dig et flottere og mere glansfuldt hår.

Du kan finde hårolie i de fleste helsekostbutikker eller online. Du masserer din hovedbund ved at lægge olien i håndfladen og derefter gnide den ind i hovedbunden med cirkulære bevægelser. Lad olien sidde i hovedbunden i et godt stykke tid, før du vasker det ud.

Sørg for at få nok vitaminer og mineraler

Det er vigtigt at få nok vitaminer og mineraler gennem kosten eller tilskud, fordi det kan have en indvirkning på ens hovedbund og hårvækst. Du kan med fordel tage hårvitaminer fra Hairlust, som er specielt udviklet til at forbedre hårkvaliteten.

De fleste hårvitaminer indeholder biotin, som er et B-vitamin, der stimulerer produktionen af nye hårsække og forhindrer, at de eksisterende hårsække bliver svage og tynde.

Det er også vigtigt at spise sundt og varieret, så du får alle de nødvendige vitaminer og mineraler. Du kan finde vitaminerne og mineralerne i frugt, grøntsager, fuldkorn, magert kød, fisk, æg og mejeriprodukter.

Vinteren kan have en negativ effekt på din hovedbund, men der er råd for det. Følg disse trin, og du vil bekæmpe vinterens konsekvenser på dit hår og din hovedbund.

 

Vis alle samarbejdspartnere