Hafaro

Træning

blank

Kom nemt i form derhjemme

Dette indhold er sponsoreret

 

Vi går nok alle med en lille drøm om at komme afsted til fitness hver dag inden eller efter arbejde. At komme i ordentlig form eller vedligeholde den form, der måtte være opnået, kan på mange måder være en udfordring, ikke mindst tidsmæssigt. Det er ikke altid tiden er til at komme ud ad døren. Måske skal maden laves eller børnene passes og så er muligheden for at komme afsted ikke lige til at finde. Du kan beholde den gode samvittighed både over for dine egne mål med hensyn til træning og dine pligter i hjemmet ved at få fat i træningsudstyr. Med træningsudstyr kan du nemt fuldføre træningen hjemmefra. Du slipper for at skulle rende ud ad døren og bevæge dig til træningscentret og samtidig sparer du et dyrt månedligt kontingent.

Flyt træningen fra centret og hjem

Stort set alle de øvelser, du har været vant til at udføre i træningscentret kan udføres derhjemme. Med lidt plads og det rette udstyr har du et rigtig godt udgangspunkt til at kunne udføre din træning uden at bevæge dig uden for hjemmets fire vægge. Ønsker du samtidig at nyde det skønne vejr en dag solen titter frem, kan du altid rykke træningen udenfor i haven. Er der et helt særligt område, du ønsker at træne, så find det udstyr, der passer til din drøm og nå nemt og hurtigt frem til dit mål. Ofte har du mulighed for at udføre træningen mens du eventuelt ser din yndlingstv-serie eller film på fjernsynet og så bliver træningen altså bare lige lidt sjovere.

Vibrationsbæltet som træningsudstyr

Er du slet ikke vild med træning, men har måske alligevel en stor drøm om at tabe dig et par kilo, så frygt ej. Med et helt særligt stykke udstyr, kan du uden de store anstrengelser få reduceret fedtet på kroppen. Et vibrationsbælte kan nemlig være din bedste ven i denne situation. Den anvendte teknologi i bæltet er naturlig og har en god og opstrammende effekt på musklerne, samt toning af huden. Det er bestemt ikke nogen ulempe at bæltet kan benyttes under madlavningen, mens du støvsuger eller blot mens du sidder i sofaen med en god bog. Så bliver træningen altså ikke meget nemmere. Bæltet kan både anvendes omkring ryg og mave, men også skuldre, lår og hofter kan have gavn af bæltet. Velcrolukningen sørger for at bæltet passer perfekt lige dér hvor du ønsker at anvende det.

Vis alle samarbejdspartnere