Gold Implant Clinic

Behandling

Norddigesvej 4, 1. sal, 8240 Riiskov

Guldimplantation – en metode til at lindre kroniske smerter i ryggen og knæet

Dette indhold er sponsoreret

 

Guldimplantation er en effektiv behandlingsmetode, der anvendes til at lindre kroniske rygsmerter og kroniske knæsmerter. Guldimplantationer har vist sig at være en effektiv langvarig behandling mod kroniske smerter i knæet, i ryggen, samt bevægelse af leddene. Guldstykkerne bliver liggende omkring leddet resten af livet, og er derfor i mange tilfælde en livslang behandling. Du kan få mere viden om kroniske rygsmerter og behandling online, så du kan vurdere, om guldimplantation er det rette for dig.

Hvad er guldimplantation mod kroniske rygsmerter og knæsmerter?

Guldimplantation er en procedure, der bruges til at behandling mod kroniske smerter. Dette gøres ved at indsætte små 24-karat guldstykker i det berørte område af ryggen, knæet eller det ømme led. Dette sker ved brug af tynde kanyler i lokalbedøvelse. Implantationerne kan vare op til flere år, og i langt de fleste tilfælde er det en livslang behandling, siden gulstykkerne bliver liggende omkring leddene. Guldimplantationer har vist sig at være meget effektive til behandling mod kroniske smerter i knæet, ryggen og leddene –  især når andre former for behandling ikke har virket.

Hvordan kan guldimplantation hjælpe med at lindre kroniske knæsmerter og rygsmerter?

Guldimplantation er små guldstykker, der indsættes under huden omkring det berørte område. Ved at indsætte guldstykkerne direkte på det berørte område af kroppen, kan guldstykkerne forhindre smerter ved at blokere nerveimpulser fra det berørte område. Guldstykkerne fungerer som et støttemiddel, og fordi guldstykkerne lægges omkring det led, der gør ondt, bliver der skabt mindre ømhed og stivhed i de berørte områder, hvilket kan bidrage til at reducere smerten. Nogle gange kan guldstykkerne endda bruges til at stimulere muskler eller leddene for at øge bevægeligheden. Guldimplantationer har vist sig effektive til behandling mod kroniske knæsmerter, da de har færre bivirkninger end andre former for behandling gennem medicin eller operationer. Implantation er en skånsom behandling, som foregår under sterile forhold. De er heller ikke invaderende. Derudover har mange patienter oplevet betydelig lindring af deres symptomer efter en guldimplantationsprocedure. Er du i tvivl om du har kroniske smerter i knæet og har behov for behandling, så læs denne artikel om knæsmerter og bliv klogere på, om du har behov for en behandling med guldimplantation.

Fordele og ulemper ved guldimplantation til kroniske smerter i ryggen og knæet

Guldimplantationer er en relativt ny behandlingsmetode, som har været anvendt siden 90’erne, der bruges til at lindre kroniske smerter i ryggen og knæet. Dette er en minimalt invasiv procedure, hvilket blot er én af fordelene ved behandlingen. En anden fordel ved denne type behandling er, at det ikke kræver nogen form for medicin eller operationer. Derudover kan behandlingen give langvarig lindring af smerter. Desuden har mange patienter oplevet betydelige forbedringer i deres livskvalitet efter implantationen. Der er dog et par ulemper, som er værd at være opmærksom på: Først og fremmest er behandlingen dyr, men heldigvis er det en god investering i dit helbred. Samtidig skal du huske på, at selv om implantaterne kan give lindring af smerter, vil de ikke helbrede årsagen til smerterne, og derfor skal du som oftest stadig gennemgå en anden behandling for at fjerne årsagen til smerterne fuldstændigt.

 

Vis alle samarbejdspartnere