Godt Smil

Tænder


Specialtandlæger – Godt Smil – Danmarks førende tandlægekæde

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde, med 29 topmoderne klinikker beliggende i hele Danmark. Hos Godt Smil finder man erfarne specialtandlæger med mange års erfaring og et stort know-how.

En specialtandlæge i Danmark er en tandlæge med en særlig uddannelse indenfor tandregulering. Ydermere kan det også omhandle: tandoperation, kæbekirurg, implantatbehandling og rodspidsamputation.

Specialtandlægen har en helt central rolle hos Godt Smil, og med en lang uddannelse er det med til at sikre et højt service- og oplevelsesniveau hos samtlige Godt Smil tandlæger i Danmark.

Dagligt behandles mere end 2.000 patienter – og det er netop patienterne der er kædens helt store fokusområde, eftersom det er dem som dagligt sikre Godt Smil kæden styrkes og forbedres. Der gås aldrig på kompromis med kvaliteten, og patienten vil altid være i centrum – det er virksomhedens DNA.

Den velkendte tandlægefrygt

For mange forbindes der ofte en stor frygt ved at gå til tandlæge, men det kan i høj grad både handle om den enkelte tandlægeklinik og tandlægen man står overfor som kan være med til at skabe den her frygt. Der findes en række værktøjer og forhåndsregler man kan tage både som klinik, men også som patient når man skal til tandlægen, som kan være med til at gøre hele oplevelsen lidt mere overskuelig.

Det starter med sunde tænder …
Generelt er tænder en essentiel del af sundhed, hvilket også gør at det er meget afgørende at man bevarer en sund tandsundhed, da rigtig mange sygdomme i princippet kan opstå på baggrund af en dårlig mundhygiejne eller tandsundhed. Dét at passe på sine tænder skal ske helt fra barnsben af, også er det meget afgørende at man gør det til en vane at få børstet sine tænder minimum 2 gange dagligt (morgen og aften). Ydermere kan man komme rigtig langt med også benytte sig af tandtråd dagligt, da det kan være med til at minimere risikoen for huller og lignende.

Er man opmærksom på flere af disse tiltag, vil man helt automatisk også minimere chancen for høje tandlægeregninger, eller de her dårlige oplevelser, som vi var inde på lidt tidligere. Husk på at god mundhygiejne og sunde tænder skal ske på baggrund af en proces og vane, og ikke fordi man vælger at børste tænder 10 minutter den ene dag, også dropper tandbørstningen dagen efter. Det behøver ikke være mere end 2-3 minutter effektiv børstning, 2 gange dagligt, for at man holder sine tænder sunde og raske.

Find mere information om tænder

Du kan på Sund Tands hjemmeside finde meget mere information om dine tænder, og ikke mindst finde vejen til den nærmeste klinik nær dig, hvis du snart skal til tandlægen igen. Husk også på at vi på Krop-fysik har informative artikler om mundhygiejne og sunde tænder, som du kan finde via vores søgefunktion.

Vis alle samarbejdspartnere