Fitnesshelp.dk

Træning

blank

FitnessHelp

Vejen til en mere sund og balanceret livsstil, er nok noget de fleste ønsker – men ønsket er lettere sagt end gjort. Under Covid19, har det for mange danskere været svært at få dyrket den nødvendige motion, da en foranderlig verden, gør at vi er nødsaget til at tænke i nye kreative baner, hvis vi ønsker at motionere og bevæge os. Mennesket har ikke nemt ved at omstille sig, selvom vi måske mener det, har vi en tæt tilknytning til det sikre og normale – nyt er ikke godt, selvom det faktisk er utrolig sundt at komme ud af sin comfort-zone.

Tag motivationen ind

Motionen er faktisk ikke svært at tage ind – selv i en omskiftelig verden, som vi oplever i øjeblikket. Der findes en række værktøjer, som man kan benytte sig af. I bund og grund handler det om at skabe motivationen, og ikke at være motiveret – for formår man at skabe den, dannes der helt naturligt en lyst til motion og bevægelse.

Adfærd og psykologi er et interessant omdrejningspunkt, også når det kommer til sundhed. Ved at implementere små tiltag, såsom blot at anskaffe sig en skridttæller, kan være dét der skal for at få os ud i den friske luft. For lige pludselig handler det ikke blot om at gå en tur, men man kan rent faktisk ”tracke” sin bevægelse. Det er netop også derfor man ser en massiv vækst inden for den teknologiske udvikling (apps), der kan sikre et mere balanceret liv – det kan være inden for: søvn, motion og overskud.

Ligegyldigt hvordan man vender og drejer, og hvis vi skal gå tilbage til introen på dette skriv – altså ønsket om et sundere og mere balanceret liv, så er det ikke noget som opbygges over en dag. Det sker igennem en proces. Mange kan have en tendens til at falde ud af en sund proces, fordi de ikke ser de resultater som man havde forventet inden for en 1 uge eller 2. Det er en forkert tankegang, eftersom du blot skal flytte dig minimalt hver dag, også vil du se resultater. Del det op i bidder.

Husk på – det hjælper heller ikke at børste tænder 120 minutter en gang i måneden, men 2 minutter hver dag sikrer dig sunde og rene tænder.

Vis alle samarbejdspartnere