Fitnessengros A/S

Sportsudstyr

blank

Træningsmaskiner der er perfekte til styrketræning

 

Hvis du elsker styrketræning, hvor du kan se resultater, så er der en masse træningsmaskiner, du kan vælge imellem. Hvis du ikke allerede har fået lavet et træningsprogram af din personlige træner eller af en god ven, så kan du finde inspiration i denne artikel. Her vil vi skrive lidt mere om de maskiner, der giver dig en god styrketræning.

En Pulldown maskine

Hvis du gerne vil træne den øvrige del af din overkrop, så skal du bruge en pulldown maskine. Det er en god maskine at vælge, hvis du gerne vil træne dine biceps og ryg på en gang. Hvis du ikke er meget for at lave pullups på gulvet, så kan en pulldown maskine være en god idé for dig. Her kan du selv regulere, hvor meget vægt der skal være på pulldown maskinen. Hvis du træner for første gang ved en pulldown maskine, så bør du overveje lidt mindre vægt

En Hacksquat maskine

Hvis du er kørt død i at lave squats med en stang, så kan du stadigvæk få dine squats implementeret i din træning med en hacksquat maskine. Denne maskine er perfekt til styrketræning af dine ben og bagparti. Squats er generelt kendt for at give flotte og tonede ben. Hvis du lige er startet med at træne, så kan almindelige squats med en vægtstang godt virke overvældende. En hacksquat maskine kan virke mere overskuelig for dig, og den sikrer også at du ikke vælter, imens du er ved at lave dine squats.  Hvis du er interesseret i at se mere om hacksquats maskiner og overvejer at købe en til privaten eller dit fitnesscenter, så kan du se på Fitnessengros hjemmeside.

En Cable Cross maskine

Du har sikkert set flere i dit lokale fitnesscenter bruge en Cable Cross maskine, og det er der en god grund til. Det er nemlig en maskine, der styrker flere dele af din krop. Du kan nemlig vælge at kombinere flere øvelser med maskinens kabler, så du både kan træne dine arme, skuldre og ryg. En Cable Cross maskine kan også bruges til flere mindre muskelområder, hvis du har et specifikt område, som du gerne vil have trænet. Hvis du er nysgerrig på at bruge denne maskine, så kan du se øvelser med den via Youtube eller hvis du spørger en af medarbejderne i dit fitnesscenter.

Konklusion

Nu hvor du ved lidt mere om de maskiner, du kan bruge til styrketræning, er det tid til at bruge dem i praksis. Hvis du er nybegynder, når det gælder styrketræning, skal du starte let ud ved at bruge mindre vægt på maskinerne. Efterhånden som du gør fremskridt, kan du langsomt tilføje mere vægt. Styrketræning er god måde at få opbygget muskelmasse på, og du kan vælge specifikke dage i ugen, hvor du styrketræner områder af din krop.

Vis alle samarbejdspartnere