Esmark Ferieudlejning A/S

Diverse

Kirkevej 6, 6960 Hvidesande
blank

3 tips til dig, der skal i sommerhus på Rømø

 

Artiklen er sponsoreret.

Skal du holde ferie i det skønne, danske land? Måske har du allerede besluttet dig for, at turen skal gå til Rømø? Det er ikke uden grund, at Rømø er et meget populært sted at tage hen, når man vil holde ferie i Danmark. Rømø byder naturligvis også på rigtig mange muligheder for sommerhusudlejning. På øen finder du fantastiske strande, hyggelige caféer og restauranter, spændende historie og også sjove børneaktiviteter. Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du kan lave på Rømø, så har vi samlet tre tips til dig her.

 

Oplev de hyggelige seværdigheder på Rømø

Hvis du skal holde ferie i et sommerhus på Rømø, så er der et hav af forskellige seværdigheder, der er værd at besøge. Blandt andet:

  • Rømø-dæmningen: Den eneste måde at komme til Rømø er via den cirka ni kilometer lange Rømø-dæmning. Når du kører på Rømø-dæmningen befinder du dig midt på Vadehavet. Dæmningen blev bygget færdigt i 1948, og før den tid sejlede man til Kongsmark, hvorfra man så måtte med en hestetrukket sporvogn til Lakolk.

 

  • Lakolk Strand: Hvis du befinder dig på Rømø er du nødt til at tage til Lakolk Strand. Den er nemlig én af Europas bedste sandstrande. Her er det muligt at køre helt ned til vandkanten, som byder på en virkelig gode bademuligheder.

 

  • Bunkers i Tvismark Plantage: Mellem Rømø-dæmningen og Lakolk Strand ligger Tvismark Plantage, der er et område på godt 1,5 km2 med både heder, klitter og fyrreskov. Plantagen råder desuden over cirka 15 af i alt 50 tilbageværende bunkere på Rømø. Bunkerne stammer fra den tyske besættelse.

Pak din drage, og tag på ferie den første weekend i september

Når du besøger Lakolk Strand, så skal du vide, at det er et sandt Mekka for alle jer, der elsker at flyve med drager. Og faktisk afholder Rømø hvert år en festival, der specifikt er for dem, der har lyst til at sætte en drage op eller bare nyde udsigten af tusindvis af drager på samme strand. Festivalen – som kaldes Dragefestival – afholdes den første weekend i september. Festivalen er altid en succes for både børn og voksne.

Stress af i skønne omgivelser: Sluk for telefonen og computeren

Et sidste råd til dig, der skal holde ferie i sommerhus, er at huske at slappe af. Det lyder måske banalt. Men i en hverdag, hvor mange har fuldtidsjob, fritidsinteresser og børn, der skal hentes i institution eller skole, så er der nok at se til. Så husk at trække stikket. Aftal med dig selv eller din partner, at telefonen og computeren skal bruges så lidt som muligt. Hvis du tager computeren eller mobilen med for at tjekke mails, så får du nemlig svært ved at finde ro til det, der er rigtig vigtigt. Nemlig at holde ferie og nyde roen.

 

 

 

Vis alle samarbejdspartnere