Laserklinik: Vi har travlt

På en kosmetisk klinik i København, Århus, Hørsholm eller et helt fjerde sted i landet er der travlhed i disse år. Dette skyldes, at flere og flere danskere får lavet skønhedsbehandlinger.

Skønhedsbehandlinger kan tage mange former, og det er i dag hverken forbeholdt kvinder, mænd eller en bestemt alders- eller befolkningsgruppe at få lavet en skønhedsbehandling. Skønhedsbehandlinger er heller ikke længere kun forbeholdt de rige, og skønhedsbehandlinger er ikke længere kun noget, man får, hvis man er bosat i Nordsjælland, eller man er kvinde.

På en laserklinik eller kosmetisk klinik får danskere fra hele landet lavet skønhedsbehandlinger som aldrig før, og mændene udgør en procentmæssig stor del af de danskere, der booker tid til en skønhedsbehandling.

De unge får blandt andet fjernet hår fra kroppen permanent

En af de populære skønhedsbehandlinger er en laserbehandling til permanent hårfjerning. Du kan for eksempel få en laserbehandling hos laser klinikken Cosmo Laser, og det er der især mange unge mennesker, der vælger at få.

Hos mændene centrerer den permanente hårfjerning, man kan få på en kosmetisk klinik eller laserklinik, sig særligt omkring brystet, skuldre og ryg. Særligt mænd, der bruger mange timer i fitnesscenteret for at opnå et bestemt kropsligt resultat, vælger at få en laserbehandling til permanent hårfjerning. På den måde oplever de nemlig, at resultaterne fra fitnesscenteret tager sig bedst ud, er synligst og præsenterer sig bedst.

Med permanent hårfjerning slipper man nemlig for at skulle bruge timevis ugentligt på at fjerne uønsket hår fra flere dele af kroppen, og det tiltaler tilsyneladende de unge, der ofte er meget optagede af, hvor og hvordan deres kropsbehåring ser ud og er placeret.

Filler, botox og rynkebehandling

På en kosmetisk klinik eller laserklinik får danskere også lavet filler-behandlinger, botox-behandlinger og rynkebehandlinger som aldrig før. Filler og botox bruges som rynkebehandling, men kan også anvendes med andre formål. For eksempel bruges fillers hyppigst til at forstørre læberne, markere kindben eller ændre næse- eller hageform.

For mange handler det om at blive tilfreds med det ydre, og for mange danskere er skønhedsbehandlingerne kun ét værktøj ud af en stribe forskellige værktøjer, der tages i brug for at opnå det udseende, man ønsker. Filler, botox og rynkebehandling supplerer nemlig ofte andre indsatser som træning, fokus på kost, makeup, frisørtider, manicure og den slags ting.

Fillers giver et særligt attraktivt, midlertidigt resultat

Fillers giver et resultat, der holder 6-12 måneder, og det tiltaler tilsyneladende mange danskere. Argumenterne fra modstandere af skønhedsbehandlinger er ofte, at man er dårligt stillet, hvis resultatet af ens skønhedsbehandling ikke bliver, som man ønskede det. Det er dog ikke tilfældet med fillers, fordi resultatet naturligt vil aftage, og det har tilsyneladende den betydning, at mange danskere tør give sig i kast med fillers. Filler-behandlinger er meget populære på laserklinikker og kosmetiske klinikker.

Med filler oplever man dertil også meget sjældent allergiske reaktioner, og det fyldstof, som filler består af, findes naturligt i huden. Derfor oplever mange danskere, at fillers er en slags gratis og risikofri omgang, som man kan eksperimentere med uden de store konsekvenser.

Vis alle samarbejdspartnere