Bliv klogere på denne nye type af tandretning

Tænder

blank

Bliv klogere på denne nye type af tandretning

Dette indhold er sponsoreret

 

Når det kommer til hvordan vi mennesker ser ud, så findes der ikke to personer, som ser ens ud. Vi er alle forskellige, og det betyder også, at det er forskelligt, hvilke behov vi hver især har. Der er mange mennesker, som har skæve tænder, der kræver at de skal rettes til, og det er derfor ikke unormalt, hvis man på et tidspunkt i ens liv skal opleve at have bøjle på sine tænder.

De fleste personer, der har skæve tænder, ønsker at få dem rettet, og til netop dette formål findes der en type af bøjle, kaldet Invisalign, som kan hjælpe. Læs med videre for at blive klogere på forskellige ting, som pris på usynlig bøjle, effektivitet og andre fine fordele.

Usynlig retning af tænderne

Når man tænker på skæve tænder og tandretning, så går der ikke lang tid før mange vil tænke tilbage på de personer tilbage i skoletiden, som skulle rende rundt med de klassiske togskinner på.

Togskinnerne er svære at skjule, og det er netop en af årsagerne til, at mange er glade for den nye type af bøjle, som kaldes for Invisalign. Invisalign-bøjlen er nemlig en gennemsigtig skinne, der er fremstillet af plast. De klare skinner er af den grund mere diskrete, og får samtidig rettet tænderne til, uden at effektiviteten er mindsket.

Mange vil foretrække Invisalign-bøjlen fremfor de klassiske togskinner, da de på den måde undgår at skulle rende rundt med en tydelig bøjle på tænderne.

Nemmere at leve en normal hverdag

Selvom det kan lyde som en lille ting at skulle have bøjle på tænderne, så er der alligevel flere forskellige tilfælde, hvor bøjlen kan være med til at give nogle begrænsninger. Det er begrænsninger, som man kan undgå ved at vælge Invisalign-bøjlen.

De gennemsigtige plastskinner fremstår næsten som usynlige og bliver skræddersyet til tænderne, som de skal sættes på. Bøjlen sidder ikke fast på tænderne, som togskinnerne for eksempel gør, og dét, at skinnerne kan tages af og på medvirker til, at man kan udføre forskellige opgaver på samme måde, som man normalt ville gøre.

Det er blandt andet muligt at spise og drikke normalt, da man blot skal tage skinnen ud i den periode, hvor man spiser eller drikker i. Derudover er det også nemt at fastholde en god mundhygiejne, selvom man befinder sig midt i en tandretningsbehandling, hvis man har en Invisalign-bøjle.

Bøjlen kan som sagt tages af tænderne efter behov, og det er derfor muligt at få rengjort tænderne som man plejer. På den måde er det også lettere at vedligeholde renligheden af ens tænder, hvis man sammenligner det med de personer, som skal bære togskinner.

Vis alle samarbejdspartnere