At Work A/S

Træning

Er du, ligesom mange andre, interesseret i sundhed, sport og livskvalitet? Kunne du tænke dig at arbejde med disse emner professionelt? Så er der en lang række muligheder for dig hos At Work Skolen.
Jorcks Passage 1B, 1162 København K, Danmark

At Work Skolen – viden om sundhed, sport og livskvalitet

At Work Skolen er en privat uddannelsesinstitution, som tilbyder uddannelser og kurser indenfor velvære, sundhed, træning, kost m.m. Vores største passion er at hjælpe dig med at fremme sundhed og livskvalitet – uanset hvilket felt du vælger at uddanne dig inden for.

Vi tilbyder en lang række kurser og uddannelser og vi tilbyder almindelig klasseundervisning, online undervisning eller en blanding.
Vi udbyder blandt andet disse uddannelser:

  • Kostvejleder
  • Instruktør og personlig træner
  • Certificeret Outdoor Træner
  • Certificeret Sundhedscoach
  • Massør
  • Certificeret Lifecoach

Vores undervisere er dedikerede fagfolk med bred erfaring bag sig. Det er vores garanti for faglighed og kvalitet på alle vores uddannelser.

Bliv personlig træner med At Work Skolen

Hos At Work Skolen er vi stolte af at være den største skole for uddannelserne til personlig træner og fitnessinstruktør. Vi har tilrettelagt flere forskellige programmer til dig, der har lyst til at arbejde professionelt med at hjælpe andre til at nå deres træningsmål. Hos At Work Skolen har vi en bred vifte af muligheder for at uddanne dig inden for personlig træning. Du kan f.eks. tage uddannelsen til personlig træner, der er en europæisk anerkendt uddannelse. På denne uddannelse bliver du klædt på med relevant teori inden for træningslære og du kommer gennem praktisk undervisning, ligesom du vil lære om virket som personlig træner og hvordan du kan sætte dit eget præg på din praksis. Som tillæg til uddannelsen til personlig træner kan du også vælge at tage en specialisering inden for følgende:

  • Familieliv
  • Vægttab
  • Seniorer
  • Optimal præstation

Med en specialisering, vil du kunne arbejde med mere specifikke kundesegmenter og dermed stille skarpt på netop dine kunders ønsker og mål for deres træning og livsstil.

Er du tiltrukket af arbejdet som personlig træner, men har du også ambitioner om at være selvstændig og arbejde med træning på eliteniveau? Så kan du vælge at tage uddannelsen Executive Personal Trainer. Denne uddannelse er delt ind i 4 trin, hvor du først uddanner dig til personlig træner, hvorefter du specialiserer dig i vægttab og optimal præstation. Herefter tager du et modul i branding af dig og din virksomhed. Alt dette ender ud i en stærk og bred trænerprofil, så du får bedre forudsætninger for at hjælpe dine kunder til at opnå deres træningsmål og samtidig kan bygge en god forretning.

Har du spørgsmål til vores uddannelser, eller vil du vide mere om dine muligheder, så kig forbi vores website https://www.atwork.dk/.

Vis alle samarbejdspartnere