Vind et lækkert træningssæt

Bestående af yogamåtte, massagerulle og træningselastikker

Fra Fitshop.dk – Europas største leverandør af fitnes- og træningsudstyr

Præmien
Taurus Fascia-rulle /massagerulle er let at bruge til behagelig selvmassage og træning af fascier (bindevæv). Produktet anbefales til uøvede, da rullen har en blødere overflade end en gængs fascia-rulle. Regelmæssig træning med en Taurus Fascia-rulle /massagerulle understøtter regenerationen af muskulaturen og kan varigt mod­virke spændinger. Fascier – støtte- og bindevæv som løber igennem hele kroppen – masseres og løsnes under træningen.

De små elastiske træningsbånd fra Taurus kan bruges allround. Træningsbåndene kan bruges til fx opvarmning, træning af bevægelighed i skulderen, stabilitetsøvelser eller til at understøtte løbetræningen. Træning med træningselastikker er velegnet til såvel begyndere som professionelle, fordi alle kan træne på deres eget niveau. Blandt andet fordi elastikkerne findes i 4 forskellige ­modstandsstyrker.

Taurus PER yogamåtte er en yogamåtte i miljøvenligt PER-­materiale (Polymer Environmental Resin). Træningsmåtten har en skridsikker overflade og giver dig en behagelig trænings­oplevelse når du laver yoga eller pilates, idet den sørger for optimal dæmpning. Derudover ligger Taurus PER yogamåtte godt på gulvet.

Se mere på www.fitshop.dk

 

 

Deltag senest den 3. juni 2019.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.

 

Krop & Fysik 5/2018: 1 vinder af en gyngestol fra Farstrup Møbler:

Zenia Ros, Hillerød

Krop & Fysik 4/2018: 5 vindere af Anti-age cremer fra Beauté Pacifique:

Tove Lauge Hansen, Faxe
Berritt Kure, Flemming
Irene Nielsen, Gistrup
Lisbeth Hansen, Haslev
Kirsten Jensen, Sæby

Krop & Fysik 3/2018: 2 vindere af kosttilskudspakke fra Octean AB:

Elsebeth Olivia Hansen, Hadsund

Krop & Fysik 2/2018: 10 vindere af Biofreeze gel fra Yourcare:

Lene Konnerup, Stenløse
Bente Johnsen, Galten
Gitte Dauerbjerg, Vig
Helle Holme Vorup, Hornslet
Karen Kristensen, Åbybro
Tommy Kirk, Tønder
Gert Gundgaard Reedtz Hansen Vejle
Dorte Lindholm, Langeskov
Karina Markner, Kastrup
Lone Jespersen, Aalborg

Krop & Fysik 1/2018:  5 vindere af Sportspakke med Berthelsen produkter, kettlebell og T-shirt fra Dansk Farmaceutisk Industri:

Eyvind Friberg, Nykøbing Sj.
Mads Svendsen, Harlev J.
Annette Andersen, Havdrup
Pernille Jensen, Randers nv
Kim Jørgensen, Stenlille