Vind produkter fra Novasel – velegnede til ømme led og muskler

Du kan vinde en sampak med: 2 Original muslingeolie, 1 Perskindol, 1 Sæbefri Vask

Pakken er yderst velegnet i forbindelse med motion. Vi trækker hele fem heldige vindere. Værdi 553,50 kr.

Original muslingeolie indeholder en unik sammensætning af fedtsyrer PCSO-524™, som bliver udvundet af den grønlæbede musling Perna Canaliculus fra New Zealand, som i flere studier har vist en overbevisende effekt på bevægeligheden i kroppen samt på muskelømhed.

Perskindol Active Gel indeholder æteriske olier, som har smertestillende effekt, og er et ideelt supplement til anden behandling. Kan også bruges både før, under og efter fysisk aktivitet. Gelen køler og opfrisker på ydersiden, mens den varmer afslappende i dybden. Fremstillet specielt til ømme og irriterede muskler.

Nova TTO Sæbefri Vask er en mild og forfriskende vask med Tea Tree Oil, som effektivt fjerner overskydende fedt og snavs samt overførte bakterier. Vasken er sæbefri
(fri for sulfater) og udtørrer ikke huden.

Novasels produkter forhandles bl.a. i helsekostbutikker.

Deltag senest den 6. februar 2019.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.

 

Krop & Fysik 1/2018:  5 vindere af Sportspakke med Berthelsen produkter, kettlebell og T-shirt fra Dansk Farmaceutisk Industri:

Eyvind Friberg, Nykøbing Sj.
Mads Svendsen, Harlev J.
Annette Andersen, Havdrup
Pernille Jensen, Randers nv
Kim Jørgensen, Stenlille