Konkurrence - Krop+Fysik

Vind lækre cremer

Nu kan du vinde to helt nye produker fra Danske Beauté Pacifique til en samlet værdi på vejl. 818 kr. – der trækkes 5 vindere

En øjencreme og en natcreme med anti-age fra procyanidin og resveratrol kendt for deres medicinske egenskaber
• Udsætter aldersprocesserne
• Reparerer solskader

Anti-age natcreme hvor de aktive ingredienser er eks-trakter (GSPE) fra helt særlige chilenske vindruekerner, hvis naturlige indhold af aktiv Resveratrol og Procyanidin er ekstra højt. Ekstrakterne med Resveratrol og Procyani-din udsætter aldersprocesserne og forlænger cellernes liv og holder huden ung og sund i længere tid.
Cremen bekæmper aktivt frie radikaler og stress i huden.

Anti-age øjencreme baseret på ekstraktet (GSPE) fra chilenske vindruekerner med ekstra højt indhold af naturlig Resveratrol og Procyanidin. Ekstraktet med Resveratrol og Procyani-din udsætter biologiske aldersforandringer og hjælper med at holde huden ung og sund. Cremen bekæmper frie radikaler og stress i huden.

 

 

Deltag senest den 3. oktober 2018.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.

 

Krop & Fysik 1/2018:  5 vindere af Sportspakke med Berthelsen produkter, kettlebell og T-shirt fra Dansk Farmaceutisk Industri:

Eyvind Friberg, Nykøbing Sj.
Mads Svendsen, Harlev J.
Annette Andersen, Havdrup
Pernille Jensen, Randers nv
Kim Jørgensen, Stenlille