Vind en alsidig kosttilskuds-pakke

Deltag i vores konkurrence, hvor vi udlodder 2 kosttilskudspakker til en samlet værdi af 947 kr.

Pakken indeholder:
GLYC Original, 120 tabletter (værdi 255 kr.): Kollagen, ­glukosamin-oglykaner og muslingolie (ekstrakt fra grønlæbet musling, som er effektivt til at understøtte belastede led og ­sener)

Glyc Boost, 60 tabletter (værdi 239 kr.): For sunde og ­bevæglige led
GLYC Sharp, 60 tabletter (værdi 239 kr.): Koncentration og fokus i en stresset hverdag
BI-PRO-stift, unik med harpiks (værdi 59 kr.): Plejer og ­beskytter din hud, fx læber, revner, tørre områder og som ­weather cream
Silicea Mave-Tarm DIREKT, 15 poser á 15 ml (værdi 155 kr.): Dokumenteret effekt ved irritabel tyktarm og mave-tarm­problemer, fx diarré og halsbrand

GLYC© er svenske kosttilskud med nøje udvalgte naturlige ­ingredienser. GLYC© er skræddersyet til dit behov for ­bevægelse og energi. Til vedligeholdelse af normal ledbrusk, muskler og knogler, og styrker evnen til at modstå stress.

Mere info på.: www.octean.dk eller på tlf. 38 422 133.

 

Deltag senest den 7. august 2018.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.

 

Krop & Fysik 1/2018:  5 vindere af Sportspakke med Berthelsen produkter, kettlebell og T-shirt fra Dansk Farmaceutisk Industri:

Eyvind Friberg, Nykøbing Sj.
Mads Svendsen, Harlev J.
Annette Andersen, Havdrup
Pernille Jensen, Randers nv
Kim Jørgensen, Stenlille