Vind en klassiker fra Farstrup Furniture

Den behagelige og indbydende gyngestol i et klassisk design er fremstillet i formspændt bøgetræ. Stolen fås i både hvid, sort, samt bejdset lakeret bøg. Derudover medfølger altid en kraftigt polstret hynde, i kvalitetsstof eller læder. Den udloddede model er i sortbejdset lakeret bøg og mørkegrå hynde, med lækkert stof fra danske Gabriel. Værdi 4.445 kr.

Dansk håndværk siden 1910. Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede som savværk. Fabrikationen af stole begyndte i 1918 og blev dermed grundlaget for det Farstrup Furniture, vi kender i dag, og som siden hen har produceret millioner af stole i bedste kvalitet. Solidt dansk håndværk ud over det sædvanlige Møbelhåndværket er altafgørende hos Farstrup Furniture og er stadig ”Made in Denmark”. Fælles for alle møbler er det ædle træ, som oftest er mere end 100 år gammelt. Hertil kun de bedste læder -og stofkvaliteter.

Deltag senest den 5. december 2018.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik.

 

Krop & Fysik 1/2018:  5 vindere af Sportspakke med Berthelsen produkter, kettlebell og T-shirt fra Dansk Farmaceutisk Industri:

Eyvind Friberg, Nykøbing Sj.
Mads Svendsen, Harlev J.
Annette Andersen, Havdrup
Pernille Jensen, Randers nv
Kim Jørgensen, Stenlille